Aral Eural Comp 68 Nyomtatás

Szintetikus élelmiszeripari kompresszorolaj

Minősítések
DIN 51506
FDA 21 CFR 178.3570

Felhasználási javaslat
Ásványolaj mentes, kiváló minőségű és nem mérgező szintetikus szénhidrogén vegyületekből álló kompresszorolaj speciálisan az élelmiszeripar számára. A termék a National Sanitation Foundation (NSF) az NSF-H1 előírása szerint engedélyezett termék, azaz véletlenszerűen érintkezésbe léphet élelmiszerekkel és az egészségre nem ártalmas. A Food and Drug Administration (FDA) 21 CFR 178.3570 irányelvében szereplő minőségi követelményeket teljesíti. A termék semleges színű, illatú és ízű.
Az Aral Eural Comp 68 szintetikus kompresszorolajat hosszú élettartam, jó viszkozitás-index, kiváló habzási viselkedés, nagyon jó demulgeálási tulajdonságok valamint optimális kopásvédelmi teljesítmény jellemzi.
A DIN 51506 szerinti műszaki követelményeket a termék nagy teljesítménytartalékkal teljesíti. A lakkokkal, tömítésekkel és tömlőkkel szembeni ellenállósága adott, így különleges intézkedések meghozatala nem szükséges.

Alkalmazási terület


Az Aral Eural Comp 68 kitűnően alkalmazható az élelmiszert, élvezeti cikkeket, takarmányt előállító, a csomagoló- és palackozó iparban, valamint a gyógyszer- és kozmetikai iparban alkalmazott kompresszorok kenéséhez. Nem alkalmazható oxigénkompresszorokhoz!

Kiszerelések


Aral Eureal 68 205L hordó