Ipari Kenőanyagok Szervíztermék Aral Systemreiniger M
Aral Systemreiniger M | Nyomtatás |

Szervíztermék

Az Aral Systemreiniger M eltávolítja a mikrobiológiai szennyeződéseket a munkafolyamat során a szerszámgépekből, hűtő-kenő emulziók tartályaiból és csővezetékeiből, külön munkaráfordítás nélkül.

Az Aral Systemreiniger M széleskörű hatása következtében a szennyeződéseket, bakteriális nyálkát, gombatenyészeteket és élesztőkolóniákat a nehezen hozzáférhető helyekről is kioldja. A mikroorganizmusok a beépített fertőtlenítőszer hatása következtében rövid időn belül elpusztulnak. Ezáltal az olajkiválást és a felúszó olajat gyorsan beemuleálja és a kioldott szennyeződést az emulzióból kihordja.

Az Aral Systemreiniger M korrózióvédő anyagot tartalmaz, amely spontán lúgosító hatású így a gépet és a munkadarabot megvédi a korróziótól.

Alkalmazási terület


Az Aral Systemreiniger M mind ásványolajtartalmú, mind ásványolaj mentes hűtő-kenő folyadékok esetében alkalmazható. A terméket a csere előtt álló emulzióhoz ill. oldathoz kell adagolni, így azzal még egy műszakon keresztül lehet dolgozni.

Azután az erősen elszennyeződött emulziót ill. oldatot a hozzáadagolt Systemreiniger M-mel együtt le kell engedni. Így a szennyeződések és a mikrobiológiai lerakódások a rendszerből eltávolításra kerülnek. Tiszta vízzel való átöblítés után a rendszert friss emulzióval ill. oldattal újra fel lehet tölteni.

Az elszennyeződés mértéke szerint a keringtetett emulziómennyiségre számolva 1 - 1,5 %-os koncentráció ajánlott.

Technikai adatok

Kinézet vizuális tiszta folyadék
Sűrűség 20 °C-on g/ml DIN 51757 1,06
PH-érték 5 % DIN 51369 10,3

Kiszerelések


Aral Systemreiniger M 18kg műanyag kanna
Aral Systemreiniger M 180kg hordó