Közlekedési Kenőanyagok
Közlekedési kenőanyagok
A közlekedési kenőanyagok széles palettájával állunk vevőink rendelkezésére. Gyakorlatilag bármilyen igényt ki tudunk elégíteni az alábbi gyártók termékei segítségével.

Aral

Az 1898-as alapítású cég Németország legnagyobb benzinkút hálózatát üzemelteti és hazájában a legnépszerűbb kenőanyagmárkák közé tartozik. A folyamatos fejlesztéseknek hála kínálatában minden specializált igényre (részecskeszűrős motor, egyedi gyári specifikáció, stb.) megtalálható a megfelelő kenőanyag.

 

Bp

Az 1908-ban, a gyarmati kőolajkincsek kiaknázására alapított angol vállalat mára a világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb multinacionális olajcégévé vált. Az ezredforduló óta kiemelt helyen kezeli az alternatív energiaforrások és a környezetbarát technológiák fejleszését és gyakorlati alkalmazását.




Castrol

Az 1899-ben alapított cég a kezdetektől a legmodernebb járművekben találta meg az új kihívásokat. Míg a századfordulón, a motorizáció kezdeti korszakában a repülőgépek és automobilok új kenőanyagigényeit próbálták a legvégsőkig kielégíteni, napjainkban az autó- és motorsportok legnagyobb támogatója és beszállítója.



MOL

Hazánk nemzetközi szintű és méretű olajipari vállalata. Az 1991-es alapítása óta Közép-Kelet-Európában vezető helyre küzdötte fel magát. A hazai kőolaj és földgáz kitermelést kézben tartó, a legnagyobb benzinkúthálózattal és ismertséggel rendelkező piaci szereplő Magyarországon. Termékei kitűnő ár / érték aránnyal rendelkeznek.


Mobil 1

Az Exxon és a Mobil cég eredete az amerikai mágnás, John D. Rockefeller legendás Standard Oil trösztjéig vezethető vissza. Az 1999-as egyesülésük révén mára a világ három legnagyobb kenőanyaggyártója közé tartozik az így létrejött ExxonMobil. A Mobil1 a közlekedési kenőanyagok márkaneve.
 

Liqui Moly

A dinamikusan fejlődő, 1957-ben alapított németországi Liqui Moly GmbH ma már több, mint 90 országba exportálja kenőanyagait. Legfőbb vonzereje az alacsony ár és az ehhez tartozó magas minőség. A folyamatos fejlesztés és marketing hatására egyre szélesebb körben ismert márkanév.


 

Shell

Az angol és holland gyökerű vállalat Magyarországon is a legismertebb márkanevek közé tartozik. A világ három legnagyobb olajcégének egyikeként a világ  több, mint 130 országában  van jelen termékeivel.