Ipari Kenőanyagok Szervíztermék Aral Entschäumer 887
Aral Entschäumer 887 | Nyomtatás |

 

Habzásgátló adalék

 

Az Aral Entschäumer 887 egy ásványolajmentes habzásgátló adalék, amely használt hűtő-kenő emulziók és oldatok utólagos habzásgátlási beállításához nyújt segítséget. Az Aral Entschäumer 887 egy ásványolajtól mentes habzásgátló, mely a sziloxán egy szerves módosulatú bázisára épült.
Ez a nagy hatásfokú termék speciálisan a hűtő-kenő emulziók és a hűtőkenő oldatok számára lett kifejlesztve. Mivel ez egy magas koncentrációjú, könnyen bekeverhető habzásgátló anyag, kis adagban ajánlott használni.
Az Aral Entschäumer 887 azonnal működésbe lép és hosszantartó habzást csökkentő hatása van. Hosszabb időn keresztül használható, ha szükséges ismételten alkalmazható.

Alkalmazási terület

A habzásgátlót 0,001%-os koncentrációban kell a vízzel bekevert hűtőkenő folyadék teljes mennyiségéhez hozzáadni. Ajánlott először csak egy kevés habzásgátlót betölteni, majd később mindig egy kicsivel többet, míg a kívánt habzáscsökkenés nem mutatkozik. A termék eredményessége függ az emulzió vagy oldat koncentrációjától, állapotától. Az anyag egyenletes eloszlatása érdekében ajánlott a habzásgátlót a használatban lévő kenőanyaggal előre bekeverni és inkább helyben egy erős turbulenciával bejuttatni a kenőanyag keringésbe. Ez megoldható egy automata csöppadagolóval is.

Műszaki adatok

Szín   sárgás
Sűrűség 20 °C-on g/ml 1,02
Viszkozitás 20 °C-on mm2/s 250
Ásványolaj tartalom % 0

 

Kiszerelések

Aral Entschäumer 887 5L fémkanna