Aral Kosmol TF 46 | Nyomtatás |


L-TD típusú turbinaolaj

 

Az Aral Kosmol TF 46 egy modern alapolaj és adalékok segítségével előállított turbinaolaj, amelyet kiváló öregedésállóság és korrózióvédelem jellemez.

A termék maximálisan megfelel a DIN 51 515/1 követelményeinek, valamint a legnevesebb turbinagyártók szállítási előírásainak (pl. Siemens, KWU, Blohm és Voss, MAN-Energie és ABB). Az ötvözött turbinaolajok L-TD típusáról van szó.

Az Aral Kosmol TF 46 kiemelkedő öregedési stabilitásával, kedvező viszkozitás-hőmérséklet viszonnyal, jó levegő elváló képességgel és kiváló habzási tulajdonsággal tűnnek ki. Ezen túl még magas kopásvédelemmel, optimális korrózióvédelemmel és nagyon jó víz elváló tulajdonsággal is rendelkezik. Szerves fém és hosszú láncú polimer összetevőktől mentes.

Megakadályozza a funkciózavarokat, a lerakódás- és iszapképződést, valamint a korróziót a cirkulációs, vezérlő- és szabályzórendszerekben.


Alkalmazási terület

Az Aral Kosmol TF 46 alkalmas a gőz-, gáz- vagy vízturbinák és a keringési rendszerben lévő hidraulikus szabályozó körök, kuplungok és hajtóművek kenésére.
A berendezés későbbi üzembiztonságának és a hosszú élettartamú turbinaolajok kiegyenlített teljesítmény képességének hosszú távú feltétele, hogy az átállítási és feltöltési módokat (pl. öblítés, szűrés) figyelemmel kísérjék és betartsák.

Technikai adatok

Turbinaolaj típus DIN 51515 L-TD
Sűrűség 15 °C-on [g/ml] DIN 51757 0,872
Viszkozitás 40 °C-on [mm2/s] DIN 51562 46
Viszkozitás 100 °C-on [mm2/s] DIN 51562 7
Lobbanáspont COC [°C] DIN ISO 2592 220
Dermedéspont [°C] DIN ISO 3016 -9

Kiszerelések


Aral Kosmol TF 46 18kg műanyag kanna